juiste plaat,

juiste momenT

K

Biografie Jarnoo

“GEEN STILLE PLAATJESDRAAIER”.

Een DJ bepaald de sfeer en grotendeels het succes van uw event of feest. De DJ is veelal de rode draad en het visitekaartje van uw evenement of feest. Plaatjes draaien kan iedereen maar de juiste plaat, op het juiste moment, op het juiste volume en op een manier gebracht waar iedereen enthousiast van wordt; dat is de essentie.
DJ-ing is een vak, een oud ambacht dat maar weinig DJ’s nog beheersen.

Jarnoo is één van de beste allround DJ’s en sfeermakers van Nederland. Hij beheerst alle disciplines; het draaien, sfeer maken, entertainen en zeker ook het presenteren. DJ’s die niet durven praten, niet verstaanbaar zijn en stil met hun koptelefoon op staan zijn er inmiddels meer dan voldoende. Jarnoo is bij uitstek de bedrijfsevenement en bruiloft specialist!

Jarnoo is te boeken voor ieder evenement waarbij muziek gewenst is.
Hij is van alle muziekmarkten thuis en ontwikkelde zich snel tot een veel gevraagd allround DJ in binnen en buitenland. Zijn talent en radiostem bleven niet onopgemerkt. Zo werkte Jarnoo voor Endemol, Veronica, CAZ, Yorin FM, BNN, De Skihut en vele andere bekende namen. 

Jarnoo is niet een stille “plaatjesdraaier” maar entertaint ook zijn publiek, continu speelt hij in op wat er zich in het publiek afspeelt. Met enthousiaste praatjes weet hij iedereen op de dansvloer te krijgen.

Jarnoo zorgt gegarandeerd voor sfeer, gezelligheid en een onvergetelijk feest!