De beste afsluiting van jullie mooiste dag

feest lach,
geniet 
bewonder

K

Interview met Jarnoo over zijn werkwijze

“OUD HOLLANDS PERSOONLIJK CONTACT”

Waar moet je als DJ rekening mee houden tijdens een huwelijksfeest?”
“Het belangrijkste is dat iedereen met een goed gevoel naar huis gaat. Uiteraard het bruidspaar maar ook de gasten moeten een top avond hebben gehad. Ik probeer het iedereen naar de zin te maken. Door een golfbeweging te maken in de muziek en meerdere muziekstijlen vlot achter elkaar af te wisselen komt iedereen aan bod.

Ik draai echt voor het bruidspaar en niet voor mezelf. Gelukkig heb ik geen t-shirt met mijn naam erop of enorme banners waar niemand op zit te wachten. Ook plaats ik bijvoorbeeld geen privé momenten van koppels op social media of mijn website”.

Hoe maak jij kennis met de bruidsparen?
“Met de koppels plan ik altijd een afspraak in. Vaak is het eerste gesprek telefonisch en daarna spreken we meestal af op de trouwlocatie.

Het allerbelangrijkste vind ik dat we elkaar leren kennen. Als DJ moet ik precies weten wat een bruidspaar wel maar vooral ook niet wil. Daar zit voor mij de essentie. Vaak noem ik het “oud Hollands persoonlijk contact”. Verderop in het traject heb ik altijd nog contact om de laatste details door te spreken vlak voor de huwelijksdag. Daarnaast gebruik ik wel een online vragenformulier als aanvulling op de gesprekken die ik voer.
Er zijn in Nederland wel 1000 bruiloft DJ’s, het is een jungle als je je waagt aan google. Ik hoef geen massa shows weg te draaien met DJ’s die allemaal dezelfde naam hebben”.

Kunnen bruidsparen jou ergens zien of horen?
“Uiteraard kan dat. Ik nodig bruidsparen uit om elders een kijkje te komen nemen. Zodat ze werkelijk een goed beeld en vooral gevoel krijgen bij wat ik doe. Ik geef geen demo’s in een showroom met een algemeen praatje.
Wel geef ik altijd aan dat een ander bruidspaar ook andere wensen en muziekstijlen heeft doorgegeven. Daar moeten de koppels wel echt even doorheen luisteren”.

Wat zijn de kosten?
“Ja dat is een belangrijke vraag natuurlijk. De kosten zijn geheel afhankelijk van de wensen van het bruidspaar. Daarvoor kunnen ze het beste contact opnemen via mijn website. Wel werk ik met vaste prijzen zonder verassingen achteraf en over een half uurtje langer heb ik nog nooit moeilijk gedaan”.

confetti

Dit zeggen bruidsparen

ERVARINGEN

We willen je nogmaals bedanken voor de super avond die we hebben gehad!
Onze bruiloft is een dag om nooit te vergeten en daar heb jij een belangrijk deel van uitgemaakt. Je voelde op de avond aan wat de mensen qua muziek ook wouden en daardoor is het voor iedereen een top avond geworden!

JORRIT & PATTY – Rotterdam

Vanaf het eerste contact hebben wij alles zeer positief ervaren. Op het feest zelf kregen wij voor het einde al complimenten van onze gasten over de muziek en sfeer. Ondanks de corona maatregelen heb je er toch voor gezorgd dat de sfeer er goed in zat en wij het feest als top hebben ervaren!

PETER & KIM – Barendrecht

Super super super! Niks aan toe te voegen. Alles was top. Nogmaals heel veel dank. 

FRANK & MANON – Oegstgeest