Klik hier om terug naar de homepage te gaan.

1

DJ-Hosting

Jarnoo is één van de beste allround DJ's en sfeermakers van Nederland.

DJ - Hosting

U zoekt een DJ, maar wat verwacht u van deze DJ?

Een DJ bepaald de sfeer en grotendeels het succes van uw event of feest. De DJ is op dat moment de rode draad en het visitekaartje van uw event of feest.

Plaatjes draaien kan iedereen maar de juiste plaat, op het juiste moment, met het juiste volume en op een manier gebracht waar iedereen enthousiast van wordt. DJ-ing is een vak, een oud ambacht dat maar weinig DJ’s nog beheersen.

Jarnoo is één van de beste allround DJ’s en sfeermakers van Nederland. Hij beheert alle disciplines het draaien, sfeer maken, entertainen en zeker ook het presenteren. DJ’s die niet durven praten, niet verstaanbaar zijn en stil met hun koptelefoon op staan zijn er inmiddels meer dan voldoende. Jarnoo kan werkelijk alle muziekstijlen draaien voor elke gelegenheid. 

Boek Jarnoo nu ook als "touch DJ"! Draaien vanaf een 42" doorzichtig touchscreen, werkelijk een eye-catcher voor ieder evenement.

Wilt u meer weten google “DJ Jarnoo” en bekijk de vele links.

Biografie

Als u op zoek bent naar een professionele, hoog kwalitatieve DJ, maar vooral ook gastvrije allround feest DJ, presentator, zanger & entertainer met een brede muziekkennis, die in de loop der jaren met zijn goede presentatie, radio- stem, de juiste platenkeuze en zijn voelertje weet wat het publiek wil, dan is Jarnoo de beste keuze.

Jarnoo is te boeken voor ieder evenement waarbij muziek gewenst is. Hij is van alle muziekmarkten thuis. Of het nu gaat om een bedrijfsevenement, feestcafé, bruiloft, schoolfeest, sportwedstrijd, privé aangelegenheid of discotheek; Jarnoo weet van iedere feestgelegenheid een gegarandeerd succes te maken.

Wilt u de volledige biografie van Jarnoo ontvangen vul dan het contact formulier in.

Download hier de technische rider.